Cabinet Veterinar Pucioasa

Cabinet Veterinar - Farmacie - SunVET

Cabinet Veterinar Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Veterinar Pucioasa: Cabinet Veterinar - Farmacie - SunVET.

SunVET
Farmacie/Cabinet veterinar Pucioasa

Dr. Nita Codrut Alexandru

Consultanta Specializata - Hrana - Suplimente Nutritive

Accesorii - Medicamente - Deparazitari - Vaccinari - Interventii Chirurgicale

0721.281.014 / 0345.109.646

Despre Noi

farmacie cabinet veterinar pucioasa

  farmacie cabinet veterinar pucioasaCabinetul veterinar Sunvet s-a infiintat din dragoste pentru animale si nevoia lor de a dispune de tratarea necesara, precum cea a oamenilor. Aici animalutele dvs dispun de toata dragostea si atentia noastra, dar si tratarea de care acestea au nevoie, oferindu-va o gama variata de servicii.

  Cabinetul nostru veterinar este deschis si va asteapta impreuna cu animalutele dvs. de companie pentru consultatii, tratamente, vaccinuri, toaletare canina si felina, analize, identificarea electronica a animalului prin microcipare, sterilizare, operatii chirurgicale, etc.

  Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.

veterinar pucioasa

Deparazitarile externe se fac cu produsul si frecventa recomandata de medicul dvs veterinar. Datorita riscurilor enorme la care va expuneti prietenul patruped, NU administrati produse fara o recomandare medicala! Un produs ineficient expune animalul la boli grave, iar un produs neadecvat la toxemii. Cand doriti sa efectuati deparazitarea externa, aduceti va rugam carnetul de sanatate.

Deparazitarea interna se face profilactic sau de necesitate, la intervalul si cu produsul recomandat de medic. Pentru aceasta manopera, va rugam sa aveti cu dumneavoastra carnetul de sanatate.

Vaccinarea presupune o consultatie in prealabil, pentru a ne asigura ca pacientul este perfect sanatos. Prezentarea carnetului de sanatate este obligatorie. Vaccinarile sunt esentiale pentru bunastarea cainilor si pisicilor si va aduce beneficii la nivelul sanatatii publice prin controlarea transmiterii bolilor. Pentru cele mai multe vaccinuri se recomanda ca animalul de companie sa aiba varsta de peste 12 saptamani.

Consultatiile pot fi simple sau complexe. Doriti un sfat, sau aveti un caz dificil? Apelati cu incredere la cabinetul nostru.

Servicii

Consultatii; Ecografie; Analize Sange                                              PROGRAM
  Vaccinari; Deparazitari; Microcipari; Eliberare Pasaport             Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
  Detartraj cu ultrasunete;                                                             Sambata - Duminica: 08:30 - 14:00
  Interventii chirugicale; Castrari; Sterilizari;
  Tratamente complexe; Urgente Veterinare;
  Deplasari la domiciliu;
  Farmacie Veterinara;
  Frizerie Canina/Felina; Tuns; Spalat.