Cabinet Veterinar Constanta

Cabinet Veterinar Constanta

Cabinet Veterinar Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Veterinar Constanta: Cabinet Veterinar Constanta.

"Dupa 11 ani de practica medical veterinara, in care am tratat mii de cazuri, am invatat ca medicina nu are limite… si ca intotdeauna exista loc pentru a imbunatati actul medical pentru micii nostri pacienti.

Ideea construirii unui spital veterinar a venit mi-a venit acum 4 ani, cand am realizat ca pentru a salva cat mai multe animalute si pentru a oferi un act medical de calitate, trebuie sa indeplinesti alte conditii decat cele dintr-o clinica simpla, conditii care tin de sterilitate, de intretinerea post-operatorie, tipul de anestezie etc.

La ora actuala SPITALUL VETERINAR VETZONE detine cea mai complexa aparatura de anestezie inhalatorie, cu monitor de anestezie , camera de oxigen post operatorie, incubator cu nebulizator si aerosoli, endoscopie, echograf de ultima generatie, radiologie, un laborator si o sala de internare monitorizata permanent de personal medical calificat.

In cadrul clinicii va asteapta o echipa dedicata de 6 medici specializati pe domenii diferite , precum si 6 asistenti gata oricand sa va ofere cele mai bune sfaturi si informatii toate avand un singur scop comun: SANATATEA PRIETENULUI NOSTRU!"
Dr. Leica Laurentiu, Fondator Vet-Zone