Pet Shop Targu Neamt

Pet Shop Targu Neamt

Pet Shop Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pet Shop Targu Neamt: Pet Shop Targu Neamt.

Pet Shop Tg Neamt va pune la dispozitie o gama extinsa de accesorii, suplimente si hrana pentru animale de companie. Hrana completa Premium si SuperPremium pentru caini si pisici cu continut ridicat de carne de calitate si cu ingrediente naturale.

Este bine sa ai recomandarea veterinarului pentru tipul de mancare preambalata potrivita cainelui tau. Marcile create special pentru ei, au un continut ridicat de proteine deoarece principalul ingredient din mancarea animalului este carnea. 

Hrana completa pentru cresterea imunitatii canine, pentru cainii sensibili si predispusi la alergii. Contine proteine de origine animala. Bogata in macro si micro elemente necesare si in cereale ce nu contin gluten. Menita tuturor categoriilor de caini indiferent de talie, iar datorita prezentei carnii de ton si a orezului, corespunde in special cainilor ce sufera de alergii si au probleme cu digestia.

Hrana completa pentru pisici cu activitate normala, contine metionina (ph control) pentru controlul sindromului urinar felin, granule tratate termic antialergic, proteine de calitate superioara.